Pulsvarmara mm.

Det har vore veldigt roleg her på bloggen min i år. Har laga ein del ting, har ikkje vore so flink å legge det ut etter kvart. Her kjem noko av det eg har laga.


Pulsvarmara i Viking sportsragg, spøta hue i det same garnet for nokre år sidan so den er velbrukt før pulsvarmarane vart ferdige.

 
Pulsvarmara i Lerke frå Dalegarn, hua har eg lagt ut bilde av før. Fargen stemmer ikkje heilt med bildet, settet er rødt. Tok bilde ein dag eg brukte det på tur.


2 par pulsvarmara på bestilling, håpar mottakaren blir fornøgd.


Lagde ny hue med sauer til min nevø, den han fekk te bursdagen var for lita. Ribbestrikka ullbukse i Mini palett frå Sandnes, til ein liten gut.4 kommentarer

dandilion

10.04.2012 kl.21:22

Flotte ting du har laget! :)

Matja

10.04.2012 kl.21:30

Mye fint her.Likte veldig godt den ullbuksen.Tøffe farger:)

Hobbystua

10.04.2012 kl.22:18

Heisann Turi:) Det er ikke alltid en har lysten på og blogge eller titte rundt. Og det tror jeg mange kjenner seg igjen i,,jeg også. Så litt i rykk og napp blir det. Men mye fint har du jo fått strikket ser jeg,og det er jo noe en alltids har brukt for også:)Likte godt den flotte dukken din med bunad på,,artig og ha noe så fint:) Må du ha en fortsatt fin tid fremover og kos deg videre med strikkepinnene:))

gretashobby

10.04.2012 kl.22:35

Eg likte også den ullbuksa. Fargen var skjønn. resten var veldig fint det og. ein må blogge når ein føler for det. Vert ikkje noe bra viss ikkje. Kos deg med det du ahr lyst til og nyt våren, når den kjem. For den kjem snart

Skriv en ny kommentar

hits